viernes, 14 de noviembre de 2008

què és fluir

Seria molt pretenciós (i definitivament mentida) dir que avui he après a viure en el fluxe,... no obstant tot arriba i no descarto un dia poder fer aquesta frase :)

Avui ha estat un dia especial, perquè, després de molt esperar-ho, hem pogut quedar amb un parell d'amigues a dinar: la Ina i la Lali. La conversa, entre amics, ja sabeu que discórre enèrgica, plena; tant hi fa si t'has vist una hora abans o anys. Quan he arribat a Mataró, a una xerrada s'això meu de temes de finançament en capital, semblava que aixequés un pam de terra (el vi del dinar, podeu pensar), doncs no: era el flux, era l'energia, la vibració,... ens ho hem passat molt bé amb els assistents -tot i les fatals condicions de soroll-, ... em consta perquè les seves cares no ho podien amagar (també perquè eren gent de moral, finançament i divendres a la tarda no van gaire ben avinguts...)

No puc posar que he après que la Rosa és ferma perquè això ja ho sabia,... ho vaig aprendre fa molts anys.

petons Univers!

1 comentario:

Rosa dijo...

els divendres son dies de risc: esperant la promesa d'un dia millor, un dia festiu, correm el risc de deixar-lo passar com si no fos un dia que mereixem viure; correm el risc de convertir-lo en un tràmit entre dijous i dissabte i a força de no viure 4 dies al mes, perdre dies i dies de Vida.
el divendres és dia de Shabbat, de fer pa i brou i burruecas de carn; nit de fer neteja a l'ànima, conectar amb allò de sagrat que portem amagat en un recó i deixar-nos dur pel flux tot i connectant-nos amb l'enegia que ve des de abans que fossim i que segueix el camí més enllà del que serem algun altre Shabbat. Fluir entre els nostres millors sentiments, fluir entre els millors desitjos i contemplar la Creació.
Què he après avui? que si no recordo perquè faig les coses que m'importen, oblido qui soc i no podré ser qui vull