martes, 30 de marzo de 2010

espectant

Avui he llegit sobre medi ambient. Sobre residus urbans, procés de piròlisi, fracció "todo en uno", autoritats, normatives, abocadors, rebuig, etc.

Avui he copsat que aquest tema dels residus, en el que ja fem tard, segueix girant sobre un enfocament continuista, que es planteja com manegar les quantitats ingents de residus que generem, enlloc de fer una pensada des de l'arrel del problema, sobre hàbits de consum i producció, i excessos, que, per més incineradores que posem en marxa no arribarem mai a cremar.

Avui he après sobre la responsabilitat, concretament sobre la nul·la responsabilitat en alguns temes i m'he vist espectant mentre una pel·lícula sobre necessitats autoimposades passava davant els meus ulls, impotents de renunciar a llegir-la.

Ajudan's Univers!
Petons Univers!

domingo, 21 de marzo de 2010

les coses senzilles

vivim depressa, jo també; no me n'escapo.
la tauleta blava, allà on vaig posant els papers pendents, pendents de llegir o pendents de gestionar, o d'endreçar, sempre és a vessar, i si un dia d'un mes queda amb dos o tres papers, no arriba al mes següent que ja és en els nivells d'ocupació habituals...

avui he après, tot valorant les coses senzilles, a deixar-me endur pel moment enlloc de per l'horari, a pensar que és una sort poder triar no enllestir els pendents de la tauleta blava, en concedir-me fer el mandra una estoneta més, a fer passar poc a poc aquest diumenge amb gust de truita de ceba. ... o ha estat la calidesa de la companyia la que ha donat l'angle des del que he viscut el dia?

Petons Univers!