martes, 30 de marzo de 2010

espectant

Avui he llegit sobre medi ambient. Sobre residus urbans, procés de piròlisi, fracció "todo en uno", autoritats, normatives, abocadors, rebuig, etc.

Avui he copsat que aquest tema dels residus, en el que ja fem tard, segueix girant sobre un enfocament continuista, que es planteja com manegar les quantitats ingents de residus que generem, enlloc de fer una pensada des de l'arrel del problema, sobre hàbits de consum i producció, i excessos, que, per més incineradores que posem en marxa no arribarem mai a cremar.

Avui he après sobre la responsabilitat, concretament sobre la nul·la responsabilitat en alguns temes i m'he vist espectant mentre una pel·lícula sobre necessitats autoimposades passava davant els meus ulls, impotents de renunciar a llegir-la.

Ajudan's Univers!
Petons Univers!

1 comentario:

jordi Casamajor dijo...

Espectant, el titol ho diu tot Núria. Hi ha un dit que diu: Cuando no sepas que hacer quedate quieto, quedate expentante, hasta saber que debes hacer, entonces podras actuar en consecuencia.
Crec que val per tot.
En el tema que proposes, els hi va que ni pintat als politics que tenim. No fan res i les poques lleis que treuen no arriben on tenen que arribar, que és al Cor de la gent.
No saben que fer...masses compromisos, mases pors, masses lobys.El dia que prenguin la decisió segurament ja faràn tard, però si aprenen a transmetre el "sentit comú" que tots tenim dins, guanyarem tots.